Despre noi

Copiatoare second hand alb/negru si color, copiatoare Konica Minolta reconditionate si cu garantie, orice brand de copiatoare second hand, imprimante laser si plottere, pe toate le gasiti la noi:

SC M Copy SRL a fost infiintata in anul 2006 si foloseste brandul Alexia™ pentru promovarea produselor sale in showroom-uri si pe site-urile web.

In prezent societatea noastra detine 2 depozite de copiatoare second hand in Sibiu, avand un stoc de minim 200 de copiatoare second hand, permanent.

De-a lungul anilor am invatat cum sa oferim clientilor nostri solutii complete de copiere si printare iar echipa noastra a incercat mereu sa-i ajute pe clientii nostri sa obtina costuri de productie mici si asistenta service permanenta.

Toate copiatoarele din depozitele noastre sunt importate din Olanda sau Belgia sunt testate riguros si reconditionate. Suntem printre singurele depozite de copiatoare second hand din tara care poate oferi garantie pentru echipamentele comercializate chiar daca acestea sunt second hand.

Pe langa echipamente de birou second hand, importam consumabile originale si compatibile, in special pentru copiatoarele comercializate de noi. In acest fel va putem mereu ghida spre alegerea potrivita afacerii dvs. fie ca e vorba de un birou sau o tipografie.

Asadar va putem oferi:

- asistanta comerciala pentru tipul de copiator / echipament potrivit business-ului dvs.

- sfaturi si moduri de a economisi bani pentru achizitionarea de copiatoare second hand si consumabile

- asistenta tehnica telefonica dupa cumpararea oricarui tip de copiator sau recomandarea unui partener de service

- garantie pentru toate copiatoarele second hand cumparate de la noi

- livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 1000 euro, prin flota auto proprie

- livrare gratuita de consumabile pentru copiatoare la comenzi mai mari de 700 euro, prin curierat rapid

Contati pe noi! In domeniul nostru suntem CATEGORIC CEI MAI BUNI!