Garantii si livrare

1. Copiatoare Second Hand

- toate copiatoarele second hand sunt reconditionate, testate in stare perfecta de functionare

- pentru toate copiatoarele achizitionate se ofera garantie 12 luni

- consumabilele care sunt instalate pe copiatoare nu sunt noi ci au un anumit grad de uzura care va fi comunicat inaintea achizitionarii.

- in cazul in care in urma testarii echipamentelor, dupa reconditionare, se observa ca un consumabil este stricat sau la final de viata, acesta va fi inlocuit.

- consumabilele nu sunt garantate

- Toate preturile copiatoarelor second hand afisate pe site, indiferent de marca sau model includ livrarea prin firma de curierat rapid in orice localitate din Romania deservita de catre firmele Urgent Cargus sau Fan Courier. Clientii din localitatile pentru care aceste firme de curierat percep tarife suplimentare pot opta daca vor plati acest tarif (comunicat in prealabil) sau vor ridica pe cont propriu coletele din cea mai apropiata localitate deservita de firma de curierat.

- Instalarea copiatoarelor second hand livrate prin firma de curierat se va face de catre client, ajutat/insotit telefonic de un tehnicean din partea firmei noastre.

- Livrarea si instalarea (ne referim aici la livrarea cu masina proprie facuta de catre un tehnicean din partea firmei noastre) copiatoarelor sunt gratuite pentru:

                  - comenzi mai mari de 1000 euro + TVA, pentru toate judetele tarii

                  - pentru judetele Sibiu, Valcea, Arges, Bucuresti, Alba, Mures, Hunedoara, Cluj, Brasov, indiferent de valoarea copiatorului

- livrarea si instalarea copiatoarelor pentru alte judete decat cele descrise mai sus sau cu o valoare mai mica se executa contra cost, la alegerea clientului si se va percepe contravaloarea combustibilului dus/intors pana la client, pornind din Mun. Sibiu. Se va lua in calcul un consum de motorina de 8-10% in functie de autovehiculul trimis.

- livrarile si instalarile copiatoarelor in situatiile descrise mai sus se executa prin flota auto proprie, in termen de max. 5 zile lucratoare.

 

2. Consumabile pentru copiatoare

- toate consumabilele comercializate prin intermediul acestui site sunt noi, in cutie, sigilate.

- cele mai multe consumabile sunt originale (produse de acelasi producator cu echipamentul destinat)

- Livrarea consumabilelor este gratuita in urmatoarele situatii:

                        - la comenzi mai mari de 5000 lei + TVA

                        - la comenzi care includ atat consumabile cat si un copiator cu o valoare mai mare de 1000 euro + TVA

- livrarea consumabilelor se executa prin firma de curierat rapid

- instalarea consumabilelor in copiator se face de catre client

- se poate opta pentru instalarea consumabilelor de catre un tehnician, contra-cost.