Transport si retururi

SC M Copy SRL, Sibiu prin magazinul online de copiatoare www.copiatoare-color.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

 • Livrare din showroom - Doar Copiatoare, Pentru achizitionarea de copiatoare sau pentru comenzi care includ cel putin un copiator. Orice comanda de copiator este livrabila gratuit prin flota auto proprie sau prin curierat rapid. Alegerea metodei de livrare (prin flota prorie sau curierat) se va comunica dupa comanda. Livrarea se face in 3-5 zile lucratoare. Selectati aceasta modalitate de transport la finalizarea comenzii online doar in cazul in care comanda dvs. contine cel putin un copiator.
 • Curier Urgent Cargus, Pentru achizitionarea de toner sau alte consumabile / piese de schimb pentru copiatoare. Livrarea se face in 1-2 zile lucratoare in functie de ora la care este plasata comanda. Selectati aceasta modalitate de transport la finalizarea comenzii online doar in cazul in care comanda dvs. NU contine cel putin un copiator. Grila de calcul in functie de greutate:
  0 kg. - 1 kg.: 2,50 € / kg + 0,20 € pentru fiecare kg extra
  Livrarea prin curier este gratuita pentru comenzi >700 €.
  Cost suplimentar in cazul platilor in sistem ramburs: + 2 € + 0,10% din valoarea comenzii
 • POLITICA DE RETUR:
 • Returnarea consumabilelor achizitionate / comandate si care vor fi livrate prin curier NU este posibila odata ce coletul care contine bunurile a fost receptionat. Se poate refuza coletul, caz in care acesta va fi returnat automat de catre curier, dar va rugam sa va asumati responsabilitate in urma plasarii unei comenzi. 
 • Returnarea copiatoarelor comandate este posibila pe cheltuiala clientului. Clientul are dreptul sa nu accepte bunul la primire (fie ca acesta este expediat prin curier sau flota proprie). In cazul transportului prin flota proprie, clientul va semna pe proprie raspundere un proces verbal de predare primire. In urma semnarii procesului verbal de predare primire echipamentul receptionat NU mai poate fi returnat. In cazul primirii echipamentului prin curierat clientul are dreptul, in termen de 2 zile lucratoare, sa returneze echipamentul si sa solicite rambursarea sumelor achitate. Acest aspect este posibil doar in urma intelegerii intre parti, pentru a se stabili motivul returnarii bunului. 
 • Pentru comenzile care au fost platite cu cardul si pentru care se stabileste de comun acord returnarea lor, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.