Metode de plata

Copiatoare Second Hand Color - Toner Copiatoare (copiatoare-color.ro) - magazin online detinut de catre SC M Copy SRL va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Politica de rambursare a platilor efectuate in sistem ramburs:

In cazul copiatoarelor expediate prin curierat, va rugam sa verificati coletul la primire pentru ca acesta sa nu fie lovit / deteriorat / spart intrucat aceste colete au asigurare de livrare la valoarea echipamentului iar curierul va fi nevoit sa despagubeasca pagubele rezultate. Copiatoarele achizitionate in sistem ramburs si a caror livrare s-a facut prin curierat, pot fi returnate in maxim 2 zile de la instalare (primire), doar in urma unor intelegeri cu conducerea firmei noastre pentru a se stabili in mod cert motivele returnarii. Rembursarea sumelor de bani este posibila in cazul intelegerii intre parti.

In cazul consumabilelor si a pieselor de schimb pentru copiatoare expediate prin curierat, rambursarea sumelor platite nu este posibila odata ce coletul a fost primit de catre client. Se poate, desigur, sa se renunte la primirea coletului iar acesta va fi returnat expeditorului de catre curier, dar va rugam sa va asumati responsabilitatea in urma plasarii unei comenzi.


Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata. Copia dupa ordinul de plata poate fi trimis prin e-mail la adesa office@aprint.ro

Politica de rambursare a platilor efectuate prin transfer bancar:

Rambursarea platilor efectuate prin transfer bancar, in cazul in care clientul solicita acest lucru, este posibila doar in urma inapoierii catre furnizor a bunurilor achizitionate / platite si a intelegerii intre parti. Returnarea bunurilor se va face pe cheltuiala exclusiva aclientului iar rambursarea sumelor platite prin transfer bancar se vor executa in termen de 5-10 zile lucratoare, tot prin transfer bancar in contul clientului. Comisioanela bancare vor fi suportate de ambele parti.

Atentie! Consumabilele si piesele de schimb pentru copiatoare, odata receptionate de catre client nu mai pot fi returnate iar sumele nu pot fi rambursate.


Plata la sediu

Plata se efectueaza integral, in numerar la sediul magazinului.

Plata online - Paypal

Platile online prin PayPal se desfasoara in completa siguranta. Puteti plati prin intermediul contului PayPal sau puteti efectua plata direct cu cardul, chiar daca nu detineti un cont PayPal. 

In cadrul sistemului PayPal, veti introduce datele cardului o singura data, acestea fiind inregistrate si perfect securizate pe serverul PayPal.

Plata online - PlatiOnline.ro

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. 

Pentru moment, sistemul PlatiOnline.ro accepta pentru efectuarea tranzactiilor doar cardurile emise sub siglele Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron, atat carduri de credit, cat si de debit. 

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta). 

Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON, EUR si USD. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca si "copiatoare-color".

Politica de anulare si rambursare a platilor cu cardul:

Orice tranzactie poate fi anulata in termen de max. 24 de ore de la initiere. In acest sens va rugam sa ne contactati prin telefon ( +40 269245319, de luni pana vineri intre orele 8-18) sau e-mail (office@aprint.ro, timp de raspuns max. 2 ore). Atragem atentia asupra fatului ca dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.